PROGRAM TYPES

CONNECT WITH US

Professional Business Internships In Dubai
BuitenlandseStage | InternshipsAbroad4U Header Image BuitenlandseStage | InternshipsAbroad4U Header Image

Professional Business Internships In Dubai

Overall Rating

10/ 10

 • Internship Placement

  10

 • Program Administration

  10

 • Living Situation

  10

 • Work Environment

  10

 • Health & Safety

  10

 • Social Life

  9

Perfect, ik heel van het bedrijf

Ik heb stage moeten lopen omdat dit verplicht was voor me studie. Mijn verwarchting waren dat de omgeving en de cultuur totaal ander is. Dit is was ook zo, in het begin ervaarde ik ook een cultuur shock waardoor ik eigenlijk wel terug wilde gaan. Na een paar weken en mezelf goed te hebben aangepast voelde ik me steeds meer geaccepteerd in me omgeving. Ik wil zelf eigenlijk niet terug gaan.

Het was eigenlijk een last minute decision. Ik had oorspronkelijk al een stage plaats in Boedapest maar door wat complicaties ging dat niet meer door. Ik heb dit met geluk nog kunnen krijgen door jullie waarmee ik uiteraad zeer blij mee ben.

Perfect, ik heel van het bedrijf. Een kamer, visum en loon. Voor vragen kon ik altijd terecht bij de lokale contactpersoon van Buitenlandsestage.nl of mijn stagebegleidster.

Het omgaan met verschillende culture. Hier in Dubai leven er verschillende soorten mensen. Ik heb geleerd hoe je het beste kunt omgaan met iedereen. Dit zal handig zijn als ik later misschien in het buitenland wil gaan werken.

Ik heb gewerkt in de financiele afdelen. De sfeer in de afdeling was heel aangenaam. Ze accepteerde me meteen en ik had meteen het gevoel dat ik een deel van de groep was.

Ik heb heel veel aan sightseeing gedaan. Ik heb geprobeerd om zoveel mogelijk van Dubai te kunnen zien. Verder heb ik heel veel genoten bij diverse hotels (zwembaden, restaurants en bars). Ik heb voornamelijk mensen ontmoet bij mij op het werk. Er was ook een andere stagiere waarmee ik veel mee omging. Ja er zijn dagen waarbij je alleen op je kamer zit maar ik ben een persoon die daar niet snel last van heeft.

Ja zeker, ik had ongeveer 1350 euro per maand om uit te geven wat omgerekend ongeveer 6000 Dirham is. Dit was inclusief mijn salaris. Mijn salaris was ongeveer 250 euro per maand. Mijn kamer werd door het bedrijf betaald, ik kreeg gratis eten op werkdagen en vervoer was ook gratis. Hierdoor had ik veel geld over om leuke dingen mee te doen. Ik probeerde te sparen maar ik heb ook veel uitgegeven aan kleding, electronica en activiteiten.